Litereet – juli 2019

Lieve Lezers van Litereet,

Via Facebook kennen jullie mij wellicht ook, mijn schrijfnaam is daar ook An Tonia. Er is momenteel een leuk spelletje gaande, waarbij elke dag omslagen van favoriete boeken worden gepubliceerd. Er wordt niets beoordeeld of veroordeeld, maar slechts gedeeld, zodat een ieder allerlei originele lijstjes krijgt voorgeschoteld van lezende en literetende Facebookvrienden.

Ik geef je graag hier een top tien van ‘old time favorites’ uit mijn boekenkast. Vanzelfsprekend zal deze top tien mee veranderen met mijn leesontwikkeling. Er staan veel dichtbundels in mijn rijtje. Wat is het ‘lievelingsrijtje’ uit jouw boekenkast?

En… welke nieuwe literete lievelingen staan er (misschien nog niet) in je kast? Jagersmaan? Vallen is als vliegen? Wees onzichtbaar? Grand Hotel Europa?

Lezers van Litereet, hartelijk bedankt voor jullie support in de afgelopen maanden. Ik waardeer jullie reacties. Fijn dat jullie meelezen! Jullie zijn mijn favoriete litereters!

Omdat het zomertijd is, kunnen jullie pas half augustus 2019 weer post van mij verwachten. Wel zal ik het ABC van verzen en verhalen nog verder trachten aan te vullen.

Ook zal ik de gastcolumns van augustus en september alvast plaatsen, zodat er in elk geval fijne teksten te lezen zijn van mijn volgende super toffe, literete, leuke gastcolumnisten:

Sophie Dijkgraaff (augustus-column) http://www.sophiedijkgraaff.nl en

Rieks Veenker (september-column) http://www.rieksveenker.nl

Tot slot nog een Literete Boekentip

Van Rieks Veenker komt halverwege juli een prachtig kinderboek Sprookjesvogel op de markt!

Fijne zomer lees- en schrijfweken.

Tot in augustus, tot Litereets.

Liefs, An.

2 gedachtes over “Litereet – juli 2019

 1. sies02

  Ha An. Een mooi lijstje boeken. Wel de meesten ooit gelezen. En herlezen? Nee, daar heb ik nog teveel nieuwe boeken voor in de kast. Maar gelezen gaat er worden. Of het nu zomer of winter is, lezen is een “eerste” levensbehoefte. Er staan nog thrillers, boeken over de wereldoorlogen, Grand Hotel, en nog veel meer. Hoef dus nog niet zelf te gaan schrijven! 🙂 Liefs, Antonia.

  Liked by 1 persoon

  1. Lieve Antonia / Tonny, jammer dat je zelf nog niet gaat schrijven, want je hebt heel veel mooie en bizarre verhalen te vertellen… maar het is ook heel bijzonder en plezierig, dat je schrijvende mensen van jouw feedback voorziet, omdat je zowel mensen als personages zo goed kan doorgronden. Dank je wel voor je reactie! Die waardeer ik zeer.
   Veel liefs, An XX.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.