28 Blauwe Violen (2019)

Het meest recente schrijfproject (2019) waar ik aan mee mocht doen was heel erg tof! Ik vond het een bijzonder proces om mee te maken. Het was een cijferproject van Godijn Publishing. Mijn bijdrage aan 28 Blauwe Violen bestaat uit een verhaal en een gedicht:

Oostenwind verhaal

Lied van Lichtgedicht

28 Blauwe Violen is de vijfde verhalenbundel in het GP cijferproject, met 24 verhalen 4 gedichten. De lancering was zaterdag 20 april in DOK Delft | 14.00 uur. Ik vond het best spannend om mee te maken; ik mocht mijn gedicht voordragen voor een klein publiek in DOK Delft en voor de uitgeefster, Elly Godijn. Er waren ook interviews en pitches van andere auteurs. Het was verrassend en interessant om te horen wat anderen hadden gemaakt van ‘hun’ blauwe violen en het was bovendien leuk om de uitgeefster ‘in het echt’ te ontmoeten.

Als je deze link volgt, kun je er meer over lezen:https://www.godijnpublishing.nl/galerij-en-webshop/verhalenbundels/28-blauwe-violen/

28 Blauwe violen

De klank van blauwe violen kan alles voorgoed veranderen.Het is de opmaat naar afgunst en ultiem verraad. Muziek van onbekende en ongewenste herinneringen. Het brengt je naar andere tijden, laat tranen vloeien van ontroering of waarborgt ware liefde. Virtuozen spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Tussen de noten door klinkt het spel van illusie en werkelijkheid. Niets is wat het lijkt.

Valt de bespeelde waarheid tegen of de leugen mee? Sluit je ogen voor de wereld om je heen en laat je leiden door de 28 blauwe violen in deze bundel waar illusie en werkelijkheid zonder rustpauze in elkaar overgaan.

Auteurs

Alice Bakker, Esmeralda van Belle, Lieve van den Berg, Christa Bijkerk-Bakker, Manon Dijkshoorn, Ditty van Drenth, Elske, Silvia van Gimst, Nicole Godijn, Mattie Goedegebuur, Ria van Halderen, Monique Hol, Bjorn ter Horst, Johan Klein Haneveld, José Kruijer, Leonie Linssen, Daniëlle Logtenberg, Titia Muizelaar, Lucy Neetens, Tamara Rozengarden, Antonia Saman, Ineke van Stempvoort, Annette van der Meij, José van Winden.