Schrijfproject Godijn Publishing (heden)

Hoera! Ik mag weer meedoen met een schrijfproject van Godijn Publishing: 21 winters versus 21 zinderende zomers.

Ik heb me aangemeld met één zinderend zomerverhaal en één wreed winterverhaal en ik heb bedacht, dat deze twee verhalen een paar lijntjes delen. Het is een crimineel verhaal met een aantal autobiografische aspecten en heel erg spannend om te schrijven. De deadline was ook behoorlijk spannend: eind augustus… maar ik heb het gered hoor.

Het is een tweeluik geworden, twee verhalen die los gelezen kunnen worden en die samen één geheel vormen. De werktitel is: ‘De prins en het gestolen hart’; dat klinkt sprookjesachtig, maar dat geldt niet voor alle elementen in het verhaal. De zomer is namelijk zinderend en de winter tamelijk wreed:

Wie doet nu zoiets…’ vloekten en prevelden achtereenvolgens de ambulancebroeder en de politieman.

‘Freaking bizar dit…’

Foto’s hieronder: GP (Godijn Publishing) en de uitgeefster: Elly Godijn. Helemaal rechts: mijn inspiratiepotlood.